素材の声に耳を傾け、その個性を損なうことなく美味しさを最大限に引き出せるよう、ひとつひとつ手塩にかけたお料理を提供しています。
心地よさを大切にした空間、器や酒器、質感のある酒肴。細部に至るまで和食ならではの季節感やおもてなしの心を大切にしながらも、日本酒はもちろん、ナチュラルワインや焼酎とともに自由にお楽しみいただくことができます。
ハレの日にもケの日にも寄り添う、五臓六腑にしみわたるような滋味深い美味しさを。旬の恵みや季節そのものを五感で存分にご堪能ください。
The restaurant serves food whose ingredients are respected, with each dish shown tender care. The restaurant also values details of atmosphere and tableware that create a uniquely Japanese omotenashi (feeling of welcome). Flavors fit for both festive and quotidian occasions can be complemented with nihonshu, natural wine, and shochu.
営業時間
BUSINESS HOURS
LUNCH(土)12:00〜
DINNER 19;00〜 不定休
貸切の場合、予約可能です。
お気軽にお問合せください。

昼のコース Lunch course

¥18,000-¥20,000 (税込)
The course consists of eight dishes. Additional items can be ordered from an à la carte menu.

夜のコース Dinner course

¥18,000-¥20,000 (税込)
The course consists of eight dishes. Additional items can be ordered from an à la carte menu.
ご予約の変更・キャンセルに関しましては、 2日前までにお願い致します。 前日のキャンセルや人数変更の場合、キャンセル料としてコース料金の100%をご請求させて頂きますので、ご予定の変更等はお早めにご連絡下さい。
Cancellations must be made as least one day prior to the reservation date. Same day cancellations and changes to party size will incur a 100% cancellation fee, so please contact us immediately to modify a reservation.
KOMB
〒 162-0827 東京都新宿区若宮町5番地
アクセス
JR 飯田橋駅西口  徒歩8分
東京メトロ 飯田橋駅B3出口  徒歩5分

レストラン営業時間
金曜日(Fri) 18:00〜
土曜日(Sat) 12:00〜 / 18:00〜
日曜日(Sun) 12:00〜 / 18:00〜
ご予約
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